23948sdkhjf

Från stål och bergförstärkningsbultar till radiostyrning

Han heter Hans Åkerblom och är ny försäljningschef för Åkerströms.

– Vi är mycket glada att Hans kommer in och med sitt sinne för affärer och relationsbyggande, tar en ledande roll för att utveckla affären och bolaget vidare, säger Anna Stiwne, vd för Åkerströms.

Han kommer närmast från det globala stålföretaget SSAB och dess verksamhet i Virsbo utan för Fagersta. Där har han haft en kombinerad roll som platschef och försäljningsdirektör inom området för bergförstärkningsbultar. Under många år har han också varit ansvarig för försäljning av SSABs plåtprodukter i Norden och Baltikum.

Hans Åkerblom är 51 år, född och uppvuxen i Falun där han bor med sin familj.

– Åkerströms befinner sig mitt inne i en mycket spännande fas inom utveckling av nya digitala lösningar som hjälper till att öka säkerheten för industrin och trots en utmanande period med pandemi har vi lyckats med att vinna nya affärer och förbättrat vår lönsamhet. Vi ser stor potential med en stark kundbas inom industri, säger Anna Stiwne.

– Att tillsammans med medarbetare och kunder lösa problem och förbättra säkerheten på arbetsplatser, genom att erbjuda bra produkter och tjänster ligger mig varmt om hjärtat. På Åkerströms har man en lång historia att göra just detta och jag ser fram emot att få vara med att utveckla våra affärer, så att fler kunder kan få nytta av våra lösningar, säger Hans Åkerblom.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.22