23948sdkhjf

Saltängen öppnar filial i Stockholm

– På Saltängen växer vi tillsammans med personalen, det är personalen som är den verkliga skillnaden, säger Christer Thorn, Teknisk chef, enligt ett pressmeddelande.

I Stockholm finns det liksom i Norrköpingsområdet en stor efterfrågan på Saltängens tjänster. Därför är det naturligt för Saltängen att öppna en filial i Stockholm med fokus på hela sitt tjänsteutbud.

Företagets satsning i Stockholm leds av två av deras skickliga medarbetare – Tony Chatham och Dani Pano.

– Båda dessa herrar kommer från Saltängens egna led, där Tony har gjort hela Saltängen-resan: ifrån sommarjobbare, kollektivanställd, offertingenjör, projektledare och nu till filialansvarig. Vill man så kan man och på Saltängen är det endast engagemanget som sätter gränserna, säger Christer Thorn.

– Även fast vi redan utför en massa projekt i Stockholm är den lokala närvaron viktig. Vårt kontor ligger i Bandhagen, ett stenkast från E4:an. Behöver ni en ny kedja, 20 pannsvetsare eller en renoverad skruv i mitten av juli, lugn vi löser det, säger Tony Chatham, filialansvarig Stockholm.

– Riktigt roligt att vara igång i Stockholm, det sprakar verkligen om både Tony och Dani och jag tror att deras engagemang kommer ge många ringar på vattnet. Nu söker vi bara en industrirörsansvarig till Stockholmskontoret, sen är vi igång på riktigt. Denna tjänst ligger ute hos AS&B, så vill du vara en del av ett riktigt härligt gäng, in och sök, säger företagets vd Jim Hedkrok.

Saltängen-gruppen består av två bolag med verkstads- och tillverkningsresurser. Dessa är Saltängens Mekaniska Verkstad och Saltängen Industri.

Kunderna finns i branscher som energi och process, tillverkningsindustri, anläggningsindustri, byggnadsindustri samt industrirör.

De har stora verkstadsresurser i Norrköping och egen tillverkning i Tjeckien.

Saltängen grundades i Norrköping 1950. Nya ägare 2010 blev Christer Thorn och Jim Hedkrok.

Förra året omsatte gruppen 280 miljoner kronor.

Antalet fast anställda är cirka 110 personer. Bemanningen vid toppar är omkring 350 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095