23948sdkhjf

Medarbetarna förändrar Partnertech

Hos Partnertech i Åtvidaberg har man involverat personalen i strävan efter att bli ännu bättre och skapa ett produktionssystem som håller.
700 förändringar på ett halvår kan kännas som en munfull, hos Partnertech är det medarbetarna som själva är med till att det blir en förändring om det är nåt man inte är nöjd med.

– Vi kämpar för att detta ska bli ett fantastiskt bra företag. Det ska bli attraktivt för andra företag att lägga produktion här, berättar vd Johan Halling för Corren.

Förändringsdag
När företaget arrangerade en stor förändringsdag fick de på två timmar in 590 förslag.

Sedan förändringsdagen har företaget gjort om på en del, bland annat kom det fram att avstånden upplevdes som långa, både de fysiska och mentala.

Det har gjort att man har byggt om fabriken och även fler tjänstemän har flyttat ut till produktionen.

– Det gäller att skapa produktionssystem som håller. Att få ett koncept för varje produkt och att se till att man blir väldigt bra på det man gör och klarar alla de krav kunden kan ställa på förändringar, till exempel vad gäller strategier, varianter, avvikelser och kvalitet, säger Johan Halling till tidningen.

Uppskattat av Metallklubben
Lennart Pettersson, ordförande i Metallklubben på Partnertech säger till tidningen att personalen har blivit med delaktig i sin egen arbetssituation. Alla idéer kommer upp, från hur man sitter till hur produktionslinjerna ser ut.

Något som man i metallklubben uppskattar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063