23948sdkhjf

Maskinleverantören rekryterar affärsområdeschef och försäljningsingenjör

Alexander Olander blir ny chef för affärsområdet Service.
Alexander Olander blir ny chef för affärsområdet Service på Värnamobaserade Ravema. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag vill pröva något nytt och få nya utmaningar. Ravema är ett intressant företag i framkant som ständigt utvecklas, säger han.

Alexander Olander har en Magisterexamen inom maskinteknik med inriktning på produktutveckling, men större delen av hans arbetsliv har kretsat kring produktionsteknik gällande verktygsmaskiner, projektledning och försäljning med mera.

Alexander Olander kommer närmast från Mastec Components i Dalstorp där han var platschef. Mastec utför bland annat skärande bearbetning och plåtbearbetning.

Ravema har också rekryterat Tomas Wilson som Försäljningsingenjör. Han kommer att ansvara för maskinförsäljning i den västra delen av mellersta Sverige. Han kommer närmast från Erowa Technology där han arbetat som försäljningsansvarig för Erowas produkter i Sverige. Innan detta så har han jobbat som både teknikerchef och produktionschef på PartnerTech samt EMEKA under flertalet år.

Ravema levererar verktygsmaskiner, mätmaskiner, kringutrustning, service, verktyg och industriförnödenheter. Bolaget har cirka 130 anställda och ingår i Liljedahl Machine Tools, som ägs av industri- och handelskoncernen Liljedahl Group.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093