23948sdkhjf

Flera jobb till Motala

Samtidigt får verkstaden den 1 oktober en ny marknads- och säljchef med tung digital förankring då Mattias Rosengren tillträder.
– Vi har i dag i verkstadsbolaget i Motala ett omedelbart behov av tre maskinoperatörer och inom ett år sannolikt ytterligare fyra. Vi matchar nu dessa behov mot den kompetens som finns i Malmöverkstaden och våra medarbetares intresse av att flytta, säger Motala Verkstad Groups koncernchef Daniel Ellison till Affarsliv.com.

Metal Supply/Verkstäderna rapporterade nyligen att Motala Verkstad Group (MVG) lägger ned sin produktionsenhet i Malmö.

20 anställda hade varslats om uppsägning, men några av tjänsterna skulle flyttas över till gruppens övriga tre enheter där Motala med i dag 39 anställda var en.

Mattias Rosengren får med det nya jobbet en nyckelroll på företaget.

I ett pressmeddelande från MVG uppges att han närmast kommer från en befattning som region- och sektionschef på ÅF Digital Solutions.

Han har tidigare haft en mängd varierande roller på ÅF Technology samt tjänstgjort inom och utom Sverige som yrkesofficer bland annat med titeln major.

– Det är med glädje och framtidstro som vi på Motala Verkstad Group välkomnar Mattias Rosengren som ny sälj och marknadschef. Konsultbranschen är inte helt olik verkstadsbranschen, i grund och botten handlar det om att belägga sina resurser på ett maximalt och optimalt sätt. Mattias bakgrund kombinerat med hans affärsmässighet, drivkraft och beprövade ledarförmåga gör honom till ett perfekt tillskott för oss, heter det.

Samtidigt gör företaget en förstärkning inom säljorganisationen med två tekniska säljare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.085