23948sdkhjf

Aventics öppnar online-shop

Nu går det att köpa pneumatikkomponenter online hos Aventics.

Pneumatikspecialisten Aventics erbjuder nu sina kunder i Sverige en service- och produktportal.

www.pneumatics-shop.se ger information om komponenter och individuella lösningar både för teknikavdelningar och inköpare.

Med en "one-stop-shop" samordnar företaget alla relevanta funktioner i den nya portalen. Den centrala sökfunktionen gör det lätt att hitta och ger kunden svar på all aktuell information från bruksanvisningar och broschyrer till tekniska data och specifikationer.

Kunden kan dessutom gå in på myAVENTICS. I denna individualiserade servicedel går det att se alla beställningar och offerter, följa leveranser, ladda ner alla tillhörande dokument och lämna feedback om produkterna.

– Med våra komponenter kan vi ge våra kunder de bästa tekniska lösningarna. Vår innovativa produktportal förenklar nu också tillgången till information och beställningsprocessen. Vill vill göra det snabbare för våra kunder och partners att hitta en exakt lösning som hjälper dem vidare, säger Andreas Hart, Director Digital Business hos Aventics.

Investeringsföretaget Triton meddelade i maj att man säljer Aventics till Emerson med huvudkontor i St. Louis, Missouri, USA. Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som erbjuder energi- och automationslösningar för kunder inom en rad industrier och samhällssektorer.

– Vi vill tacka ledningsgruppen, de anställda och alla andra intressenter för deras bidrag till Aventics framgångsrika utveckling under Tritons ägande. Triton har varit ägare till Aventics i mer än fyra år och vi ser det som en lämplig tid för en industriell partner som Emerson att ta över Aventics framåt. Det här partnerskapet öppnar nya möjligheter för båda företagen, säger Peder Prahl, vd för Triton-fonden.

Affären förväntas vara klar under tredje kvartalet med förbehåll för godkännande av myndigheter, slutförande av nödvändiga samråd och andra sedvanliga stängningsvillkor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094