23948sdkhjf

Förbättrar spårfräsningen

Sandvik Coromant utlovar en problemfri lösning i ett lättanvänt format.
Det handlar om den senaste vändskärsfräsen Coromill 331.

Bland fördelarna finns invändig skärvätsketillförsel och lättskärande geometrier. Det innebär en stabil och säker bearbetning.

– Vi har introducerat ett antal nya funktioner för att uppfylla kundernas krav på exempelvis bearbetningssäkerhet, komponentkvalitet och kostnad, säger Jenny Häll som är produktchef Groove Milling vid företaget enligt ett pressmeddelande.

Invändig skärvätsketillförsel är speciellt användbart vid behandling av rostfritt stål och varmhållfasta legeringar som har dålig värmeledningsförmåga.

En fördel är en bättre frässtabilitet.

Tanken med produkten är att förbättra komponentkvaliteten för tillverkare som är verksamma i branscher som energiindustrin, flygindustrin och fordonsindustrin.

Typiska detaljer där det här kan komma till nytta är timglasventilhus, brackets, flap tracks och styrspindlar inom flygindustrin.

Det finns också ett stort sortiment av verktyg tillgängliga i en mängd olika diametrar, bredder, skärgeometrier, hörnradier och sorter. Dessutom finns ett stort utbud av monteringsalternativ.

Sandvik Coromant är en del av den svenska globala börsnoterade verkstadskoncernen Sandvik. Coromant gör bland annat verktyg för tillverkning och tillhandahåller bearbetningslösningar.

Coromant har över 7 900 medarbetare och verksamhet i 150 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125