23948sdkhjf

Axelent gör affär i Australien

Tecknar ett partnerskap med företaget NHP.
Avtalet skrevs under redan i slutet av förra året.

Det innebär att NHP får distributionsrättigheter till Hillerstorpsföretaget Axelents maskinskyddssystem (X-Guard) och kabelstegssystem (X-Tray) i Australien.

– Responsen har överlag varit positiv och intresset har varit mycket stort eftersom produkterna skiljer sig från allt annat på marknaden och ger kunderna såväl helt skräddarsydda och integrerbara lösningar som ett otal möjligheter att anpassa produkterna exakt till just sina användningsområden, säger Rohan Pandit, som är produktmarknadschef på NHP, enligt ett pressmeddelande.

Läs också: Axelent är ett av årets Superföretag

Produkterna har redan implementerats i olika projekt runt om i landet. Pågående projekt har också lett till att de har fått fler möjligheter och har ett "stort antal" projekt under planering, heter det.

Läs också: Axelent växer kraftigt i Spanien

Axelent erbjuder produkter och tjänster inom säkerhet för maskin, bygg och lager. All produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning sker i Hillerstorp i Gnosjö kommun.

Totalt har de försäljningskontor i fler än 50 länder och produkterna säljs över hela världen. Inom företaget finns bland annat varumärket X-Tray som erbjuder ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.109