23948sdkhjf

Enormt intresse för nya produkter

Börjar sälja i land för land med start i Sverige och Norge.
Sollentunaföretaget Steelwrist ser ett enormt marknadsintressen för sina produkter baserade på den så kallade OQ-teknologin. Därför stärker de nu upp säljsidan genom att rekrytera Lars Blom som ny Key Account Manager med fokus mot just OQ. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Steelwrist tillverkar tiltrotatorer och redskap. En tiltrotator är grävmaskinens handled.

Det var i våras som OQ Auto Connection lanserades då företaget vill bygga en global standard för automatiska oljekopplingar för grävmaskiner.

Lars Blom har en lång erfarenhet från entreprenadbranschen. Bland annat jobbade han åtta år på Oilquick – bland annat som försäljningschef. Han har också arbetat under en tid på redskapstillverkaren SMP.

Bloms uppgift blir nu att leda det internationella marknadsarbetet med automatiska oljekopplingar när OQ går in i serieproduktion. Introduktionen görs i land för land där Sverige och Norge kommer först.

– Vi är mycket glada över att Lars kommer in i teamet då vi får ännu en ytterst kompetent person med en ovärderlig erfarenhet av automatiska oljekopplingar inom entreprenad och rivning, säger vd Stefan Stockhaus.

Fördelar med OQ uppges bland annat vara betydligt bättre flöden och ökad service. Flera patentansökningar har lämnats in. OQ är helt kompatibelt med Oilquicks oljekopplingar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078