23948sdkhjf

Ytbehandlaren av rostfritt stål växer som en raket

Har precis öppnat ett servicecenter i Tyskland i hjärtat av den europeiska industrin.
Danska Expanite, verksamt inom ytbehandling av rostfritt stål, växer snabbt, och för att bibehålla kvaliteten i företagets säljorganisation och säkra tillväxten under de kommande åren utnämndes Claus Løndal den 1 april till europeisk försäljningschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbetet med att utvidga marknaden för vår ythärdning av rostfritt stål i Europa, och därmed se till att den tresiffriga tillväxten kan fortsätta utvecklas positivt, säger Claus Løndal.

Utnämningen innebär att han får det övergripande ansvaret för bolagets växande team av Area Managers i Danmark och utomlands med fokus på Norden och Centraleuropa.

Detta innebär ett utökat ansvar för att sälja deras lösningar till en mycket större och mer internationell marknad.

– Mitt nya ansvar kommer vid en tidpunkt som är särskilt spännande eftersom vi just har öppnat ett servicecenter i Tyskland och har därmed en unik förmåga att erbjuda våra produkter och servicekoncept i hjärtat av Europas industriella sektor, säger Claus Løndal.

Expanite grundades så sent som 2010 av branschexperter inom ythärdning av rostfritt stål. Huvudkontoret ligger i Hillerød (nära Köpenhamn) och de har egna servicecenter i Ohio, USA och i Stuttgart, Tyskland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109