23948sdkhjf

Rune Glavare lämnar vd posten i PartnerTech

PartnerTech genomför VD-byte efter att Rune Glavare beslutat lämna posten på egen begäran.
Till ny VD har styrelsen utsett Leif Thorwaldsson.

Fram till dess att Leif Thorwaldsson tillträder sin nya befattning kommer Rune Glavare kvarstå som VD och koncernchef, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Från IKEA till PartnerTech
Leif Thorwaldsson är idag operativt ansvarig för affärsområdet Solid Wood inom Swedwood AB, en företagsgrupp inom IKEA-koncernen med fokus på tillverkning och distribution av träbaserade möbler och kök.

Leif har tidigare bland annat arbetat som VD och koncernchef för CPT-gruppen, ett företag inom grafisk logistik och IT, samt haft en rad positioner inom Cardo-koncernen. Leif är 51 år och utbildad civilingenjör från Chalmers tekniska högskola.

- Leif har lång erfarenhet av att leda och driva verksamheter där produktion och produktionsrelaterade frågor hör till kärnverksamheten. Han är också mycket affärsinriktad och har tidigare visat på stort kunnande och klokhet i frågor rörande kundvärden och kundnöjdhet. Styrelsen är därför övertygad om att Leif Thorwaldsson är rätt person att leda PartnerTech genom de utmaningar och möjligheter som företaget nu står inför, säger Patrik Tigerschiöld, styrelsens ordförande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078