23948sdkhjf

Acticut är nöjda

Acticut har fått in så mycket pengar som de behöver, enligt VD Rolf Zimmergren. Pengarna kommer både från en nyemission och från affärer – och de ska investeras i nya affärer.
Acticut har varit tvungna att förlänga sin nyemission flera gånger under våren och sommaren eftersom man var tvungen att vänta på svar från svenska och utländska investerare.

- Nu har vi fått in så mycket pengar vi behöver, säger VD Rolf Zimmergren. Pengarna ska användas till expansion, och Rolf Zimmergren förklarar vidare:
- I en verksamhet så teknikberoende som vår har man alltid ont om pengar. När vi till exempel säger ja till en order måste vi ju kunna finansiera den också.

Och just nu har Acticut många spännande affärer på gång. Bland annat en beställning från Nasa, den indiska marinen och FMW.

– Det är inte helt uteslutet att det kan bli tal om att nyanställa i Falkenberg. Men vi har ju inte precis våra kunder i Halland. Indien och USA är viktiga kunder för oss, avslutar Rolf Zimmergren.

Källa: Hallands Nyheter

Om företaget
Bolaget Acticut AB med sitt varumärke Acticut® representerar världsledande forskning och kompetens för tillverkning av en ny generation verktyg och system för svarvindustrin. Produkterna innebär att med aktiva metoder i realtid häva störande vibrationer och buller inom svarvindustrin. Produkterna kommer att revolutionera marknaden för bearbetande verktyg. Idag använder svarvindustrin i huvudsak passiva lösningar och dessa har en tydlig begränsning. Acticut har idag fungerande produkter för utvändig och invändig svarvning som verifierar att våra metoder ger bättre effektivitet till en lägre kostnad. Acticut framställer för svarvindustrin som bygger på konstaterade behov och möjligheter. På sikt kommer produkterna att bli standard i marknaden. Acticut skall tillgodose marknaden med produkter som tydligt innebär kundnytta och effektivare produktion med kostnadsbesparingar, kvalitetssäkringar och en positiv arbetsmiljö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078