23948sdkhjf

Göteborgsföretag vägrar att delta i lågkonjunkturen!

Ledningen på Got Springs Sweden AB har beslutet att inte delta i lågkonjunkturen, och därför går företaget nu upp på femdagarsvecka för att serva kunderna med snabba leveranser.
Ledningen på Got Springs Sweden AB har beslutet att inte delta i lågkonjunkturen, och därför går vi nu upp på femdagarsvecka för att serva våra kunder med snabba leveranser, då vi förstått att det börjar ta slut i kundernas lagersaldo säger Rolf och Sture Hellqvist.

En viss produktion har ju dock förekommit, men i betydligt mindre skala. Kundkretsen på Maskinfjädrar har en stor spridning över en många olika branscher och vi känner att exporten ökar, då den svenska kronans värde gynnar prisbilden på våra produkter utomlands säger Sture Hellqvist.

Fjäderfabriken i Göteborg har dessutom beslutat att delta på underleverantörsmässan i Jönköping ELMIA Subcontractor i November för att möta nya och gamla kunders önskemål. Man får inte gräva ner sig och tycka allt är hopplöst säger bröderna Hellqvist.

Eller som man utrycker sig i branschen ” Springs make life much easier ” fritt översatt ”Fjädrar gör livet lite lättare att leva”.

Källa: Maskinfjädrar AB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11