23948sdkhjf

Stefan Gustafsson Ledell är ny sektorchef för Elmias industrimässor

Han har en lång industrierfarenhet från flera olika positioner.
För att stärka positionen som en aktör för mässor och mötesplatser inom industrisektorn har Elmia nu tagit ett steg vidare. Sedan den 23 februari är Stefan Gustafsson Ledell ny sektorchef på Elmia. Det framgår av ett pressmeddelande.

Stefan Gustafsson Ledell kommer med en lång erfarenhet inom industrin där han senast kommer från en tjänst som forskningschef och vice vd för Swerea i Jönköping.

Dessutom har han varit med och startat upp och drivit LIGHTer, som är en nationell branschöverskridande arena för lättviktsutveckling. LIGHTer syftar till att skapa en struktur för effektivisering av teknik- och kompetensutveckling, vilket skapar förutsättningar för hög konkurrenskraft.

Under hans ansvar hamnar bland annat mässan Elmia Subcontractor och de fem parallella mässorna Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Polymer.

– Det är en oerhört intressant portfölj av mässor som uttryckligen satsar med affären i fokus. Dessa kommer vi såklart att fortsätta utveckla samtidigt som vi måste följa industrins utveckling och utveckla nya koncept. Elmia har en spetskompetens inom industrisektorn, säger Stefan Gustafsson Ledell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093