23948sdkhjf

Metal Supply - genvägen till den danska marknaden

Den svenska kronans låga kurs mot den danska kronan innebär ökad konkurrenskraft för svenska företag som vill in på den danska marknaden. Metal Supply är också väletablerade i Danmark och vi kan bli din bro till den danska marknaden – läs mer här!
På den danska marknaden har konkurrensen från svenska företag varit stigande i takt med att kursen på den svenska kronan har fallit.

Normalt ligger procentandelen av offerter från svenska företag på omkring en procent, men just nu ligger den på 15 procent.

Det gäller först och främst byggindustrin, men också andra branscher försöker utnyttja valutafördelen på den danska marknaden just nu, enligt den danska tidningen Erhvervsbladet.

Du vet väl att Metal Supply också är väletablerade i Danmark?

Genom Metal Supply kan ditt företag också få en del av den danska marknaden. Metal Supply Danmark är ett välkänt fenomen i den danska metall- och verkstadsindustrin och har över 1 000 medlemmar inom branschen. Se den danska portalen här . Anmäl dig till det danska nyhetsbrevet här , det är helt kostnadsfritt.

Du kan bli medlem av både Metal Supply Sverige och Metal Supply Danmark och på så sätt få en större hemmamarknad. Bli medlem nu eller läs mer om fördelarna.

Om du har en nyhet som du kunde tänka dig att få med i Nyhetsbrevet – antingen i Sverige eller Danmark - då kan du tipsa redaktionen här .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.203