23948sdkhjf

Medlemskap

Som medlem på Metal Supply får du tillgång till portalens alla funktioner, samt en profil med obegränsat antal sökkriterier och länk till ditt företags hemsida.

Som medlem har alla som önskar i företaget, tillgång till:
• Vår mailservice/nyhetsbrev.
• Att kommentera våra artiklar.
• Att sätta in annonser under maskiner, produkter och kompetenser.
• Att publicera egna nyheter under er profil och i nyhetsbrevet. Ni kan publicera en nyhet per dag.
• Att sätta in jobbannonser.
• Att sätta in deltagelse på mässor
• Att sätta in kurser och utbildninger.

Medlemskapet kostar 7 800 kr per år - ni förbinder er endast för ett år åt gången.

Vi gör er profil och upprättar er på portalen – det är enkelt och snabbt att bli medlem. Efter ni blivit upprättade på portalen, kan ni själva gå in och redigera och uppdatera er profil – och ni kan löpande anmäla nya medarbetare som önskar använda portalen och som önskar få vårt nyhetsbrev.

Villkor för medlemskap




Netikette – Guidelines till hur du som medlem använder portalens funktioner

Portalen är en seriös och populärt mötesplats som dagligen besöks av många tusen besökare med fokus på svensk industri. För att kunna bevara seriositeten och läsvänligheten på Industry Supply:s portaler är det viktigt att du som användare känner till portalens etikett när du bl.a. sätter in nyheter, söker leverantörer eller erbjuder ledig kapacitet.

1. Sätt in under rätt rubrik
Överväg vilken rubrik ditt uppslag passar bäst under. Ledig kapacitet och jobbannonser hör inte hemma under ”Nytt från medlemmarna”, precis som produktnyheter inte hör hemma under t.ex. ”Marknadsplatsen” eller ”Ledig kapacitet”.

2. Skriv kort och precist
Tänk på mottagaren som sitter bakom skärmen och ska läsa din nyhet. Se till att han/hon snabbt kan hitta de viktiga upplysningarna i din nyhet. Det är ansträngande att läsa långa nyheter på en skärm – tänk alltid på om din nyhet kan kortas ner.

3. Överväg din överskrift
Se till att överskriften och resumén berättar precis vad nyheten handlar om eftersom det är överskriften som kan fånga läsarens intresse. Under Ledig kapacitet bör du alltid nämna i överskriften vilken slags produktion det rör sig om, och på Marknadsplatsen alltid vilken typ av produkt du vill sälja.

4. Stavning och användning av specialtecken
Kontrollera din nyhet en extra gång så det inte finns stavfel eller andra fel som gör det svårt att läsa nyheten och som i värsta fall kan ändra textens mening. Undvik överdriven användning av specialtecken som t.ex. utropstecken eller punkter. Undvik att skriva hela överskriften eller större delar av texten med versaler.

5. Nyheter och Ledig Kapacitet - endast en gång per dygn
För att undvika att nyhetsbrevet översvämmas av nyheter och ledig kapacitet från ett fåtal företag, kan man endast sätta in ett uppslag per dag när det gäller nyheter och ledig kapacitet. Dessutom får varje enskild nyhet endast sättas in en gång.

6. Använd bara dina egna nyheter
Sätt inte in nyheter om ditt företag som har publicerats i andra medier, om inte du har avtalat med journalisten att du får använda artikel. Det är nämligen journalisten och den enskilda median som äger rättigheterna till artikeln.

7. Skriv bara om ditt företag
Skriv inte om andra företag eller personer. De olika rubrikerna finns för att du ska kunna sprida nyheter om DITT företag. Undvik också att jämföra produkter och maskiner.

Om ovanstående netikett inte respekteras förbehåller Nordiska Medier i Göteborg sig rätten att ändra eller ta bort materialet.

Om du har frågor angående ovanstående kontakta Puck Holmgren.

Tipsa en kollega

0.016