23948sdkhjf

BilCert förstärker organisationen i Sverige

BilCert som bland annat konditionstestar begagnade bilar åt privatpersoner och företag förstärker sin organisation genom att öppna nytt kontor i Helsingborg.
Acert AB

BilCert förstärker organisationen i Sverige

BilCert som bland annat konditionstestar begagnade bilar åt privatpersoner och företag förstärker sin organisation genom att öppna nytt kontor i Helsingborg. Bror Örnborg har tillträtt som ekonomi- och affärsutvecklingschef på BilCert.

- Vi har bra geografisk täckning på våra testcenter och det avspeglas nu även i var vi har kontor. Organisationen stärks av Bror Örnborg som kommer direkt från tjänsten som ekonomichef på Interpares/Woody Bygghandel. Därutöver har Bror även jobbat med konsumentprodukter på Bonniers och försäkringsprodukter på S-Reg. Det är erfarenheter som vi kan dra stor nytta av, säger Fredrik Grundsell, VD på BilCert.
-Jag är mycket glad och stolt över att få börja jobba på BilCert. Det är ett spännande företag i en konservativ bransch där det finns många utvecklingsmöjligheter. BilCert har många innovativa idéer i pipeline som hjälper både bilhandlare, bilsäljare och bilköpare. Jag ser därför fram emot att vidareutveckla och marknadsföra dessa produkter, säger Bror Örnborg, nybliven ekonomi- och affärsutvecklingschef på BilCert.
Stockholm 2008-10-13
För ytterligare information kontakta:
Fredrik Grundsell, VD, Acert AB / BilCert, tfn: 0705-760224 eller e-post: fredrik.grundsell@bilcert.se
---------------------------------------
BilCert är ett varumärke som ägs av Acert AB. BilCert vill stärka konsumenters kunskaper om köp av begagnade bilar.
BilCert erbjuder rikstäckande konditionstester av bilar till konsumenter, samt ger information om begagnade bilar på internet för att säkerställa ett tryggt och säkert bilägande. Acert AB har idag avtal med 51 testcenter på 47 olika orter runt om i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078