23948sdkhjf

Interfleet Technology expanderar

Företaget utökar nu med ett kontor i Linköping
Interfleet Technology AB, internationellt konsultföretaget inom järnvägsteknik, har beslutat att utöka sina regionala kontor med ytterligare ett kontor i Linköping. Interfleet har just nu sitt huvudkontor i Solna men jobbar även i från flera lokalkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr och valet föll nu på ett kontor i östra Sverige där tillväxten är hög.

- Det går bra för Interfleet och vi har i dagsläget tre regionkontor med uppgift att vässa våra kunderbjudanden på den lokala marknaden. Linköping är vårt senaste satsningsområde och det är i region Östergötland vi vill stärka vår närvaro och bli det självklara valet för våra kunder. Vi är övertygande om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och lägger stort fokus på det i vårt arbete, säger Stefan Nordin, Affärsområdeschef, Interfleet Technology AB, i ett pressmeddelande.

Interfleet Technology
Interfleet Technology är Sveriges största, och ett av världens ledande internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Under 2011 förvärvades de av SNC Lavalin som är ett av världens ledande teknikföretag med ca 35 000 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094