23948sdkhjf

A&O blev A och O i storsatsning för FORIA

FORIA:s förvärv av Arvidsson & Olofsson blev nyckeln till kraftsamling i Stockholm och nu bildar FORIA Region Stockholm.
Vid årsskiftet bildade FORIA Region Stockholm, en ny region där förvärvade Arvidson & Olofsson är den viktiga länken.

- Genom Arvidson & Olofssons mångåriga och gedigna erfarenheter skapar FORIA en bra grund för nya affärsmöjligheter och ökad lokal marknadsnärvaro i Stockholm, säger FORIA:s VD Christer Svalin, i ett pressmeddelande. Vi ser en stark marknad på anläggning- och transportsidan och genom att kombinera de ingående företagens resurser, kan vi kraftsamla under ett gemensamt varumärke.

Genom denna satsning övergår Arvidson & Olofsson AB till FORIA AB:s affärsområde Bygg & Anläggning. Region Stockholm kommer att ledas av Johan Hagerfors

- Jag har många års erfarenhet av byggbranschen i Stockholm och tycker att det är väldigt spännande att få hela FORIA:s resurser bakom mig och mina duktiga medarbetare. Vi ska nog se till att ge våra kollegor en match om byggprojekten i Stockholm!, säger nytillträdda regionchefen Johan Hagerfors, som närmast kommer från Sveab.

Den 1 november 2013 bildade FORIA även Region Nord, där bolagets verksamheter i Västerås och Uppsala ingår under affärsområde Bygg & Anläggning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.058