23948sdkhjf

En dialog med Vesna Strumberger: När idéer tar form i industriell verklighet

I en värld där digitala plattformar och industriella förmedlare kopplar samman företag som söker skräddarsydda tillverkade delar med ett globalt nätverk av tillverkningspartners, betonas vikten av flexibilitet och effektivitet...

...– Xometry Europe erbjuder ett brett spektrum av tillverkningstjänster, från CNC-bearbetning till 3D-utskrift, formsprutning till plåtbearbetning, säger Vesna Strumberger, försäljningschef för de nordiska länderna och Benelux.

On-demand-tillverkning skiljer sig från traditionell storproduktion genom att fokusera på flexibilitet och effektivitet med moderna tillverkningsteknologier. Internet- och molnbaserade system möjliggör denna metod genom online-plattformar där ingenjörer laddar upp modeller, får designfeedback och snabbt får noggranna offerter. Genom att samarbeta med ett nätverk av betrodda leverantörer inom ramen för on-demand-tillverkning kan ingenjörer effektivt få olika delar genom en strömlinjeformad process.

– Xometrys omedelbara offertverktyg möjliggör för våra kunder att få offerter på bara tre steg, fortsätter Vesna Strumberger. Våra kunder laddar upp sina CAD-filer, väljer sina tillverkningsalternativ bland hundratals olika kombinationer, får omedelbart en tillverkningsoffert och gör sin beställning. När beställningen är gjord väljer vårt system den mest lämpliga tillverkningspartnern bland över 10 000 noggrant granskade tillverkare. Efter produktion och kvalitetskontroll packas delarna och skickas till kunderna: – Vår marknadsplats använder artificiell intelligens för att driva vårt omedelbara offertverktyg, som analyserar miljontals datapunkter i realtid för att leverera omedelbar prissättning, exakta ledtider och omedelbar feedback, något som är oerhört viktigt för både våra kunder och tillverkningspartners, förklarar Vesna Strumberger.

Xometrys omedelbara offertverktyg

Xometry är djupt förankrat i hela produktionsprocessen för stora företag, mindre företag och startups. – Vi erbjuder inte bara olika tillverkningsalternativ såsom 3D-utskrift, CNC-bearbetning och plåtbearbetning, utan även standard- och skräddarsydda lösningar för olika efterbehandlingsalternativ, som beläggningstjänster, ytfinish, värmebehandling, etc. Vårt ingenjörsteam är ett viktigt stöd för att hjälpa våra kunder när de är osäkra på vilken process de ska välja.

– Som ett resultat stöder vi till exempel maskinbyggande, elektronik- eller medicintekniska företag i varje steg av deras tillverkningsprocess – från produktutveckling till inköp, betonar Vesna Strumberger och hon avslutar med att säga att ”vi tror att tillverkning är ryggraden i vår globala ekonomi och det är grunden för innovation. Xometry grundades med ett mycket enkelt uppdrag i åtanke: 'Att driva dagens och morgondagens industrier genom att koppla ihop människorna med stora idéer till tillverkarna som kan förverkliga dessa idéer.'"

Det är tydligt att bakom den tekniska plattformen finns en passion för att forma en industriell framtid som präglas av innovation, en passion som driver Xometry Europe och Vesna Strumberger framåt. Deras arbete sträcker sig från att förmedla tillverkningstjänster till att stödja företag i alla stadier av deras tillverkningsprocess, vilket tydligt visar på deras strävan att driva innovation framåt inom industrin.


CNC-bearbetade delar producerade av Xometry

Xometry Europe erbjuder skräddarsydda tillverkningstjänster on-demand för företag i alla storlekar. Deras plattform möjliggör snabb produktion med olika tillverkningsalternativ som CNC-bearbetning, 3D-utskrift och plåtbearbetning. Genom deras omedelbara offertverktyg kan kunder snabbt få prissättning och exakta ledtider med hjälp av artificiell intelligens. Xometry har etablerat ett brett nätverk av tillverkningspartners över Europa för att säkerställa högkvalitativ produktion och effektivitet. För mer information, se www.xometry.eu/sv/

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.047