23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OSG Scandinavia ingår avtal med POLUND A/S

OSG Scandinavia ingår avtal med POLUND A/S om representation av PRO-CLAMP Systems i Sverige och Danmark. I linje med vårt mission statement "Contribution to better manufacturing" är vi glada att kunna tillkännage vårt nya samarbetsavtal med POLUND A/S. Detta avtal innebär att OSG Scandinavia nu ska representera POLUND’s PRO-CLAMP Systems i både Sverige och Danmark.

Förfallodatum
den 31 juli 2024

Detta samarbete markerar ett viktigt steg för OSG Scandinavia, då det innebär att vi nu även kan erbjuda uppspänningslösningar som förbättrar effektivitet, stabilitet och allmän lönsamhet hos våra kunder. PRO-CLAMP Systems är känt för sin höga kvalitet av många företag i både Danmark och Tyskland, och vi är stolta över att kunna lägga till denna produkt i vår portfölj. Detta passar perfekt för OSG Scandinavia A/S som en leverantör av förstklassiga produkter och lösningar på marknaden.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos PRO-CLAMP Systemet är dess konvertibilitet med andra system, som redan används av många produktionsföretag. Detta gör det enkelt och kostnadseffektivt för våra kunder att integrera PRO-CLAMP i sina befintliga uppspänningslösningar.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda denna innovativa lösning till våra kunder i Sverige och Danmark och fortsätta att bidra till bättre tillverkningsprocesser.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

OSG Scandinavia

+46 40 41 22 55

osg@osg-scandinavia.com

Om OSG Scandinavia:

OSG Scandinavia är en ledande leverantör av verktygslösningar till tillverkningsindustrin. Med ett starkt fokus på innovation och kvalitet strävar vi efter att leverera produkter som bidrar till effektivitet och precision i produktionsprocesserna.

Om POLUND A/S:

POLUND A/S är känt för sina högkvalitativa uppspänningslösningar som används av företag i hela Europa och USA. Med ett starkt rykte för pålitlighet och innovation fortsätter POLUND att vara en föredragen partner inom tillverkningsindustrin.

OSG Scandinavia a/s
Singelgatan 7
212 28 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5164054818

Kontaktperson

PC
Peter Cramer
Marketingkoordinator
+45 4674 0951 pec@osg-scandinavia.com

Tipsa en kollega

0.031