23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

OSG Scandinavia a/s

En av OSG: s globala strategier är att öka marknadsandelen på den europeiska marknaden. OSG: s huvudkontor i Europa uppdateras ständigt för att täcka hela marknaden som historiskt sett har den äldsta industrin inom skärande bearbetning i världen och till stor del består av ett mångkulturellt och mångspråkigt samhälle.
OSG´s strategi för att ta sig in på olika marknader har hela tiden gett OSG´s dotterbolag styrka att möta den lokala marknaden från dag ett. OSG har vid alla tillfälle där de har tagit över tidigare länders agenter haft framgång med att öka försäljningen. OSG har idag kontor i Storbritannien, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Danmark, Spanien, Tyskland och Italien. De östeuropeiska marknaderna stöds direkt från OSG Europa med professionell teknisk service
Vår kärnverksamhet består av marknadsföring, försäljning och distribution av skärande verktyg till återförsäljare och konsumenter i Norden. De flesta av produkterna tillverkas på våra fabriker i Japan.

Produktöversikt
Alla våra standard produkter innehåller funktioner som våra konkurrenterna erbjuder som extraordinärt. Våra skärverktyg håller längre och har snävare toleranser.
OSG erbjuder också ett omfattande sortiment av högteknologiska skärande verktyg konstruerade för användning i dagens mest aggressiva förhållanden. Dessa verktyg har exklusiva metallurgi, skärgeometrier och unik ytbehandling som ger ökad produktivitet, tillförlitlighet och livslängd som samtidigt reducerar bearbetningstiden, skrot och driftstopp.
Vi erbjuder även ett komplett sortiment av thread-rolling dies- flat, cylindrical, planetary, trim-made i vektygsstål av bästa kvalitet. Mer än 700 typer och storlekar finns tillgängliga för omedelbar leverans.


OSG återförsäljare:
SMV AB
www.smv.se

OSG Scandinavia a/s
Singelgatan 7
212 28 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5164054818
18
ISO 14001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047