23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyfiken på ebm-papst ? Kom till Nordbygg!

Fläkttillverkaren ebm-papst ställer ut med två montrar på Nordbyggmässan och håller även föredrag på ”Inneklimatarenan”.

Nordbygg – den främsta mötesplatsen för bygg- och fastighetsbranschen –  äger rum den 23-26 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan förväntas återigen locka en bred skara arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer och projektledare, som under fyra intensiva dagar har möjlighet att utbyta erfarenheter, utforska de senaste innovationerna och bygga affärsrelationer.

Världsledande fläkttillverkaren ebm-papst närvarar med två montrar på mässan och håller även föredrag i branschorganisationen Svensk Ventilation och Energi- och Miljötekniska förvaltningens gemensamma monter ”Inneklimatarenan”.

ebm-papst montrar: A18:30 och A17:30
I ebm-papst monter A18:30 får besökaren uppleva en mängd nya produkter och lösningar inom fläkt- och ventilationssektorn.
Här erbjuds såväl företagets expertis för fastighetsägare som strävar efter ett förbättrat inomhusklimat och minskade energikostnader, som chans att se det senaste ur ebm-papst breda sortiment riktat mot tillverkande led.

Läs mer om produktutbudet i ebm-papst montrar HÄR

Alldeles i anslutning till företagets ordinarie monter kommer ebm-papst att erbjuda sin mobila fläktskola med live demonstrationer. Den pedagogiska fläktskolan är särskilt utformad för ventilations- och fastighetstekniker, projektledare, konsulter och fastighetsförvaltare som vill lära sig om energieffektivisering av ventilationsanläggningar. Besökaren får insikter i energieffektiva fläktbyten och dess avgörande roll för fastighetens energiförbrukning.

Fläktskolan fokuserar på nyckelområden som fläktteori, energiberäkningar, praktisk tillämpning, digitalisering av ventilation och potentiella energibesparingar vid fläktbyten. För de som inte har möjlighet att delta på fläktskola under mässbesöket finns alternativet att boka en anpassad fläktskola vid ett senare tillfälle.

ebm-papst på Inneklimatarenan.
I ett samarbete med Svensk Ventilation och Energi- och Miljötekniska förvaltningen håller ebm-papst föredrag på Inomhusklimatarenan i monter A20:28.
Det aktuella ämnet ”Spara energi genom smart uppgradering av fläktar.” presenteras av ebm-papst representanter Göran Andersson och Erik Brisenheim. Föredraget ser du tisdag 23/4 kl 14.00, torsdag 25/4 kl 13.40 och fredag 26/4 kl 14.20.


Branschmässan Nordbygg är kostnadsfri och du registrerar dig enkelt för en biljett via nordbygg.se.

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Kontaktperson

Malin Emilsson
Marknadskoordinator
+46 727178821 malin.emilsson@ebmpapst.se

Tipsa en kollega

0.046