23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

ebm-papst AB

Specialister på aerodynamik och avancerad motorteknologi

ebm-papst är ett världsledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, smart elektronik och aerodynamik har banat väg för vårt framgångsrika fläkt- och motorsortiment. Våra kunder finns bland annat inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri och fordonsindustri.

I vårt dagliga arbete försöker vi alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation. Ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden.

Vårt moderbolag är beläget i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, lager och montering samt plåtbearbetning och monteringsverksamhet i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Örebro, Älvsbyn, Växjö och Ljungby.

I Sverige är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Vår GreenTech strategi innebär att vårt företag arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 vann ebm-papst den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award.

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
VAT nummer: SE5561769513
63
ISO 14001, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031