23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Slitstarkt rostskyddspapper för tuffa förpackningar!

Corshield® VpCI®-146 är ett slitstarkt rostskyddspapper som du lätt och säkert packar metallkomponenter med vassa kanter och udda former.

För att få optimalt rostskydd vid användande av en VpCI®-förpackning krävs att förpackningen är helt tillsluten och ett vanligt problem vid packning av komponenter med vassa delar är att förpackningen punkteras. Detta försämrar rostskyddseffekten inne i förpackningen och kan ge problem  med rostiga detaljer.

Corshield® VpCI®-146 förstärkt papper är ett slitstarkt rostskyddspapper som minimerar risken för trasiga förpackningar och rost!

Pappret är utvecklat för att packa allt från metalldelar till färdiga maskiner och finns tillgängligt i storlekar upp till 2,5 m. Corshield® VpCI®-146 skyddar både inoljade och torra detaljer under lagring och olika typer av transporter och fungerar till de flesta metaller. Ingen rengöring krävs, utan detaljerna kan gå direkt vidare till andra produktionssteg, såsom montering, målning eller vidare bearbetning när de packas upp.

Läs mer om våra produkter oc lösningar här

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.048