23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Tribotec AB

TriboTec - Industrins förstaval av miljöanpassat rostskydd, silikon, lim och smörjmedel.

Med kunskap och intelligenta lösningar inom VCI rostskydd, silikon, lim och smörjmedel, skyddar vi dina produkter, från tillverkningsprocess och lagring till transporter över hela världen. Vi ser till att allt från ett litet kretskort till en hel fabrik behåller sitt värde. Med nästan 40 års erfarenhet är vi en etablerad leverantör till nordisk industri.

Tribotecs kompetenser:

- Miljöanpassat VCI rostskydd.  Tribotec levererar rostskyddsprodukter och lösningar till hela produktionskedjan – från råämne till färdig produkt levererad till slutkund. Vi hjälper er att skydda era produkter som är redo att användas direkt utan kostsam rengöring, vilket sparar tid och kostnader, ger en bättre arbetsmiljö samt stärker kvalitetsstämpeln på ditt företags produkter.

- Våra miljöanpassade produkter för limning, tätning och inkapsling hjälper våra kunder inom maskin-, elektronik-, flyg-, fordon-, livs- och läkemedels industrin att tillverka hållbara produkter.

- Tribotecs smörjmedel och underhållsprodukter är speciellt framtagna för att klara dagens ökande krav på prestanda, säkerhet och miljö och därmed säkerställa lång driftslängd utan oplanerade stopp.

TriboTec AB ingår i INDUTRADE AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm på Large Cap listan.


Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Sverige
VAT nummer: SE5562346089
20
ISO 14001, ISO 9001:2008, AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.062