23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Doseringsutrustningar för snabblim och anaeroblim spar tid och pengar

Tribotec introducerar nu Loxeals doseringsutrustningar för snabblim och anaerober (skruvlåsning, gängtätning, cylindrisk fastsättning m.m.).

Systemen är väl beprövade och speciellt framtagna för exakt och kostnadseffektiv dosering av lim och låsvätskor men även för smörjmedel samt silikonprodukter.
Systemet doserar från 0,03 ml till konstant flöde. Doseringstid: Från 0,05 sekund till kontinuerligt.
Bilden ovan visar ett elektro pneumatiskt system DE1 Electro Pneumatisk Doserings utrustning som är tidsstyrt. Doseringen aktiveras av fotpedal eller av en metallindikerings kontakt.

Har man inte samma krav på exakt mängd så finns ett manuellt system som aktiveras med handventil eller fotpedal (se bild nedan).Detta system heter DE3 – DE3M Pneumatisk Doserings utrustning och kräver ingen elanslutning utan drivs endast av tryckluft. Detta gör således systemet lämpligt då explosions-brandsäkerhetskrav ställs på utrustningen.

För dosering av låg och högviskösa lim och smörjmedel finns även DE4E Patron Doserings utrustning (se bild sida). Detta system använder sig av små patroner som behållare för materialet som skall doseras. Med detta system kan microsmå droppar läggas. En vaacum sug teknik används för att undvika efterdroppning från doseringspatronen.

Är du intresserad av att vi kommer ut och visar hur utrustningarna fungerar så hör av er till oss på Tribotec 031-887880.

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Tipsa en kollega

0.047