23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Idealiskt luftflöde i dataskåp i Formel 1-stallet

I Mercedes-AMG Petronas Motorsports depågarage steg temperaturen i teamets serverrack så att den närmade sig en kritisk punkt med risk för överhettning.

I Formel 1-stallet Mercedes-AMG Petronas Motorsports depågarage steg temperaturen i teamets serverrack (dataskåp) så att den närmade sig en kritisk punkt med risk för överhettning. Teamet var tvunget att anpassa luftflödet inuti dataskåpet och för det behövdes ebm-papst sakkunskap.

De bearbetar stora mängder data, sköter kommunikationen inom teamet och med fabriken i England samt förarna. De har också en mycket viktig uppgift under tävlingarna: Det handlar om servrarna i det serverrack, eller dataskåp, som finns i Mercedes-AMG Petronas Motorsports depågarage. "Insamlingen av data om händelser och larm sker kontinuerligt och tillgången till rutiner för snabba analyser är en kritisk faktor för oss och det gäller inte minst när bilarna befinner sig ute på tävlingsbanan", förklarar Matt Harris, IT Chef på Mercedes-AMG Petronas Motorsport. "Skulle vi inte ha tillgång till servrarna skulle vi inte kunna garantera en bra service och inte heller de tävlingsresultat som förväntas av oss."

Det är därför det är så viktigt att all datateknik och att servrarna...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Tipsa en kollega

0.031