23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors får certifiering från Toyota Material Handling

För fjärde året i rad har Lesjöfors erhållit utmärkelsen certifierad leverantör från Toyota Material Handling Sweden. Det innebär att Lesjöfors lever upp till högt ställda krav på bland annat kvalitet och leveranssäkerhet.

Företaget BT Truckar i Mjölby, eller Toyota Material Handling Sweden som det numer heter, är Sveriges största tillverkare av truckar och därtill följande tjänster som service, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Lesjöfors är sedan länge en leverantör av fjädrar till företaget. Företaget arbetar mycket kvalitetsmedvetet enligt ”The Toyota Way”, vilket innebär att mycket höga krav på underleverantörer ställs vad gäller miljö, kvalitet och leveranssäkerhet. Lesjöfors har för fjärde året i rad blivit utsett till Certified Supplier av Toyota Material Handling, en utmärkelse som delas till ut till företag som under föregående år levt upp till de högt ställda kraven.

- Vi är mycket glada att vi återigen får denna utmärkelse. Det är ett bevis för att vårt sätt att arbeta är uppskattat och framgångsrikt, säger Lars Blidberg, vd för Lesjöfors Industrifjädrar.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Tipsa en kollega

0.031