23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Från och med den 29 april 2013 har Fortiva AB öppet dygnet runt.

Den 29 april lanseras Fortiva AB’s webbshop och vi kommer för första gången ha öppet dygnet runt.

”Att skapa ytterligare en marknadsplats åt våra kunder är en naturlig utveckling, säger Peter Lindén, Fortivas försäljningschef. Det ska vara lätt att välja rätt, alltid”.
Webshopen är en plats där ni tryggt och enkel kan beställa verktyg från vårt gedigna sortiment, från våra produkter i Select-katalogerna till backar, hylsor och hållare. Under hösten 2013 kommer vi även att göra det möjligt för er att beställa chuckar via shopen”.
”En viktig del av utvecklingsarbetet har varit att göra det lika enkelt för kunden att beställa direkt från shopen som via vår ordermottagning, alla befintliga försäljnings- och leveransvillkor gäller som vanligt. Så även om handeln sker över nätet kommer vi att kunna erbjuda samma stöd, service och rådgivande funktion som tidigare, i form av vår tekniska support, berättar Fortiva’s marknadschef Hanna Nordgren”.
Under april och maj kommer vi att skicka ut inloggningsuppgifter till befintliga kunder hos Fortiva. Nya kunder som vill handla ur butiken behöver kontakta vår kundsupport som hjälper till att skapa inloggningsuppgifter.
Välkommen in och ta en tur i butiken

Om Fortiva
Fortiva är aktören med marknadens största sortiment inom borrning, svarvning, fräsning och uppspänning. Vi lever som vi lärt av våra kunder – svenska företag som sprungit ur entreprenörsanda, uppfinningsrikedom och en vilja av stål. Vi vet vilket mod som krävs för att utveckla, driva och förnya produktionen och är beredda att bidra med vår energi.
Kontaktinformation kundsupport:
E-post info@fortiva.se
Tfn: 010 – 121 91 10

Fortiva AB
Besöksadress
Höjdrodergatan 22
212 39 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5565636742

Tipsa en kollega

0.031