23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Fortiva AB

Fortiva – makes a difference!
Fortiva är aktören med marknadens största sortiment inom borrning, svarvning, fräsning, kapning och uppspänning. Vi lever som vi lärt av våra kunder – svenska företag som sprungit ur entreprenörsanda, uppfinningsrikedom och en vilja av stål. Vi vet vilket mod som krävs för att utveckla, driva och förnya produktionen och är beredda att bidra med vår energi.

Vad är egentligen skillnaden?
Maskinen som fungerar eller som står stilla. Beställningen som blir rätt eller returneras. Leveransen som blir färdig eller försenad. Skillnaden kan vara en leverantör som Fortiva. Det handlar om att ha rätt verktyg, på rätt plats, vid rätt tillfälle – och vi ger dig ett komplett utbud inom skärande- och kapande verktyg, uppspänning och fixtuering. Du får styrkan i vår kompetens, vår erfarenhet och vi hämtar kraften i marknadsledande agenturer för bland annat Kennametal, Vargus, SMW-Autoblok, SCA, Bison med flera. Välkommen att höra av dig till oss!

Fortiva AB har sitt huvudkontor i Malmö, men representation över hela Sverige. Vi är en del av LSAB Group AB som är ett av Latour Industries helägda bolag.

Fortiva AB
Besöksadress
Höjdrodergatan 22
212 39 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5565636742
36
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.032