23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lansering av produkten Flex2Cut™

Skräddasydda pianogångjärn för alla typer av luckor.

Pianogångjärn efter önskad dimensionering

Under 2020 lanserades varumärket Flex2Cut™ till vår befintliga produkt pianogångjärn med ett nytt fokus på värdeskapande för våra kunder. En produkt som i de flesta fall hjälpt våra kunder i deras konstruktionsutmaningar. Pianogångjärnen finns i flera material, har en lång livslängd och passar i alla miljöer. En beprövad produkt med funktion och teknik som fungerar i olika lägen och passar i flera typer av luckor.

Kapning och hålbild i pianogångjärnet dimensioneras i verkstaden och anpassas efter våra kunders önskemål. Varje order är unik, vilket gör att valmöjligheterna blir stora för kunderna och ökar flexibiliteten för att få ett pianogångjärn dimensionerat för varje unik lucka eller dörr.

― Lanseringen har gjort att pianogångjärnet har fått visa sin fulla potential. Vi började med att fundera ut vad det är för mervärde som vi erbjuder kunderna. Vi kapar måttanpassade pianogångjärn i önskad längd och i mindre kvantiteter. Kapningen ger våra kunder flexibilitet att beställa och få leverans efter önskemål. Här växte idén fram till namnet ”Flex” för flexibiliteten och ”2Cut” för kapningen av längden. Tillsammans blev namnet Flex2Cut. Kort därefter valde vi att tradmarka namnet Flex2Cut™, berättar Stefan Eltermann Försäljningschef.

Flex2Cut™ skräddasydda pianogångjärn efter önskad dimensionering
Flex2Cut™ erbjuder möjligheten att beställa pianogångjärn som är anpassade i dimensionerad längd hålning, fjäderbelastning och ytbehandling till din applikation. Pianogångjärn kan beställas med mått upptill 2438 mm i stål, rostfritt eller aluminium. Tillvalen för måttanpassning av hålbild, ytbehandling och montering av fjäder i gångjärnet kan beställas i önskad kvantitet. Vår målsättning är att Flex2Cut™ ska göra det enkelt och prisvärt att beställa även ett mindre antal gångjärn anpassade efter ditt behov. Skicka en ritning eller använd konfiguratorn på Aero Materiels hemsida för att få ett gångjärn efter era önskemål.

Kontaka oss om du vill beställa ett prov av ett pianogångjärn! 

 

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.063