23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Aero Materiel AB

Komponenter för att öppna, stänga och låsa luckor eller paneler är vår nisch. Det är det här vi kan och det är vår stolthet att kunna göra livet enklare för dig som kund.

Vi vill vara bäst i vår bransch och samarbetar redan med de ledande tillverkarna runt om i världen. Med mer än 85 års erfarenhet vet vi vad som krävs och vi kan leverera de lösningar som du behöver.

Vi är ett kreativt företag och ställs dagligen inför nya utmaningar att hitta special-lösningar - och vi antar gärna din utmaning också!

Design
Vi löser tekniska problem som handlar om att öppna eller stänga luckor och paneler. En speciallösning för ditt behov kan i vår värld handla om en smart standardkomponent - eller en kombination av sådana. Då är det ingen nackdel att vi har 85 års erfarenhet.

Logistik
Vi följer ofta våra kunder när de expanderar. Genom olika logistiklösningar som direktleveranser, hubbar och konsignationslager levererar vi det som behövs var som helst i världen. Det viktiga är: Rätt produkt på rätt plats, i rätt tid och mängd!

Ekonomi
Vi menar att en genomtänkt design tillsammans med kund-anpassad logistik ger grunden för god ekonomi hos våra kunder. På hemsidan erbjuder vi dessutom hjälp i konstruktionsarbetet. Här finns kostnadsfri tillgång till 3D-lösningar på det mesta i vårt sortiment.

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
VAT nummer: SE5562578079
18
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047