23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi lyfter produkter som passar i framtidens applikationer

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

 Idag är e-handelskåp integrerade i samhället för att möta behovet av flexibilitet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av lås för e-handelsskåp.
 Idag är e-handelskåp integrerade i samhället för att möta behovet av flexibilitet. Allt från mataffären, bensinstationer, parkeringsmätare, EV-laddningsstationer och vägtullar har elektriska lås idag som självklar plats.

  • Robusta lås motstår vandaler och manipulering.
  • Gångjärn anpassade för olika luckor.
  • Låsen med olika korrosionsbeständighet.

Klicka för att ladda ner broschyr om R4-lås!

Slitstarka lås till elfordon
 Våra slitstarka lås ger säker förvaring med funktion som klarar öppning och stägning av luckor under flera år till elfordonet, elcyklen och el-budbil. 

Positionsgångjärn med konstant vridmoment som håller lock, dörrar och bord rätt placerad i valfri position. Positionsgångjärnen kan beställas i flera modeller och beroende på vilket motstånd som önskas kan placering och justering anpassas till din applikation.

  • Push-to-close lås med dubbla låspunkter är en pålitlig lösning för många designutmaningar och säkerställer att innerdörrar och paneler förblir stängda och säkert spärrade när fordonet är i rörelse.
  • Elektroniska låslösningar (EAS), intelligenta elektroniska lås som erbjuder fjärrkontroll och spårbarhet med gränssnitt mot molnbaserade plattformar.
    Gasfjädrar med indivuduellt anpassad kraft för att lyfthjälpen ska passa för din lucka. Välj önskad kraft för att anpassa gasfjäädern som du önskar.

Skydda data i serverhallar från att bli hackat
Vi har lösningen - ge rätt access till dina medarbetare i rackskåp med intelligent låsning för ett helt datacenter.
Behovet av säkerhet ökar isamband med att flera datahallar lagrar information. Stora dataservar flyttar till Norden och högre krav ställs på att informationen i servrarna skyddas. Säkerhet och trygghet är nödvändig i den takt som digitaliseringen utvecklas. Idag befinner sig tekniker i serverhallarna för att säkerställa all information ska fungerar med de krav samhället ställer på att använda data digitalt. För datacenterchefer är det nödvändigt säkerställa vem som befinner sig i serverhallara. Med våra lås kan du säkerställa vilka tekniker som har tillgång och kommer åt datan i din serverhall.

Ladda ner broschyr om integrerat låssystem

Våra elektriska lås med bluetooth är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan bluetooth,RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning. Enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt access till olika skåp eller rum i datahallar. Klicka under för att se filmen på en säker låslösning.

Kontakta marknad@aeromateriel.com om du vill veta mer. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062