23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Arbetar du med utveckling av tåg? Vi erbjuder lås för tåg.

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Att öppna, stänga och låsa en lucka är ofta första kontakten med en produkt. En rörelse eller beröring som förväntas infria allt det som både produkt och varumärke lovar.

Det handlar om rätt känsla, rätt motstånd, rätt ljud, rätt design, rätt finish, rätt material, livslängd och ergonomi. Allt detta bekräftar den första känslan av kvalitet - från start till mål.

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi en gedigen erfarenhet när det gäller olika applikationer inom tåg branschen. En stor fördel när du väljer våra lösningar som är kompatibla med de krav som tågbranschen efterfrågar både exteriört och interiört.

Vibrationer
Vi erbjuder allt från robusta kompressionslås, friktionsgångjärn, snabblås och elektriska lås. 

Kontrollerad rörelse
Kontrollerad rörelse i form av position/friktions gångjärn, monitorarmar, gasfjädrar med special funktioner, höjdjustering och dämpning. 

Standard

Vi erbjuder lås som uppfyller kraven för tåg. Med EN 45545 standarden på låsen är de både slitstarka och tåliga för temperatur och klimat. 

Låsbar gasfjäder för tågsättet

Våra komponenter finns på flera ställen i tåget. Du hittar dem i inredningen med funktioner för resenärerna. De låsbara gasfjädrarna finns i tågsättet för enkel justering av ryggstödet i stolen för passagerare. Gasfjädrarna kan även vara en bra lösning för högjustering av bord och bänkar efterfrågas. En gasfjäder med rätt kraft och motstånd kan vi kundanpassa efter dina önskemål. 

Produkter som uppfyller EN 45545 standarden

Vi erbjuder lås, kompressionslås, friktionsgångjärn och AV-armar som underlättar för personal och resenärer. Produkter som uppfyller EN 45545 standarden avseende på bl.a. brandsäkerhet. I tågkupén hittar du exempelvis utfällbara bord med friktionsgångjärn som gör bordet enkelt, smidigt och användarvänligt för resenären. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Train seats Aero Materiel Gasfjäder Aero Materiel

Tipsa en kollega

0.172