23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rätt produkt i rätt tid. En rådgivare leverantör för dig!

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Hur vi kan hjälpa dig med dina tekniska utmaningar? Arbetar du med en lösning?

Sitter du och klurar på en lösning för din applikation. Du kan enkelt ta del av  CAD-filer, ritningar och PDF-filer på gasfjädrar, gångjärn, svetsgångjärn, nitmuttrar, korgmuttrar och Kapti-Nut. Hitta rätt produkt till din applikation.

Vad är din tekniska utmanning?

Är du konstruktör, utvecklare eller designer utmaningen i att finna de komponenter som uppfyller rätt standard och design. Våra globala leverantörer inom lås, gångjärn och gasfjädrar tillsammans med vår erfarenhet gör att vi kan guida dig till rätt i val av produkter.

Hur kan Aero Materiel hjälpa dig som rådgivare? 

Aero Materiel levererar kvalité och känsla och har ett brett sortiment av bl.a. lås, gasfjädrar och gångjärn till paneler och dörrar. Våra lösningar  hjälper dig som desinger eller konstruktör att utveckla branschen framåt. Tillsammans våra partners Southco och Suspa levererar vi produkter som klarar tuffa förhållanden med höga krav på design och ergonomi. Vi har produkter som hjälper till att utveckla dina applikationer. 

FlexFill™

Med FlexFill™ kan vi hjälpa dig att anpassa känslan i dina produkter och höja värdet för din slutkund. Gasfjädrarna kan beställas med valfir kraft från 50 (N) upp till 2000 (N) i olika varianter beroende på vilken lucka de ska anpassas till. Lucka med gasfjäder bildar en helhet tillsammans med andra beslag som lås från Aero Materiels breda sortiment.

Kundanpassade gångjärn

Vi har ett stort standardsortiment av gångjärn för de allra flesta användningsområden med olika storlekar och material som kan tillgodose behov för en mängd olika industrier. Vi kan anpassa era pianogångjärn efter behov. Här kan vi tillgodose med måttbeställd kapning, håltagning och ytbehandling, samt önskemål om inbygda fjädrar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Flexfill Gasfjäder Aero Materiel Gångjärn Aero Materiel

Tipsa en kollega

0.064