23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ebm-papst deltar med två montrar på mässan Mostra Convegno

Mostra Convegno i Milano är en av de största branschmässorna inom värme, ventilation, VVS och kyla.

Mässan Mostra Convegno i Milano den 17-20 mars kommer i år att hållas för 42: e gången. Detta är en av de absolut största branschmässorna inom värme, ventilation, VVS och kyla. Sammanlagt väntas över 160 000 besökare och fler än 2400 utställare komma till Milano i år. Eftersom mässan ligger tidigt på året är det många av utställarna som presenterar nyheter och så är det också för ebm-papst. ebm-papst deltar med två montrar. I Hall 24 Monter B21-C22 informerar ebm-papst om teknikutvecklingen och de senaste nyheterna inom bl a ventilations- och luftkonditioneringsområdet. I Hall 7 Monter E32-E40 kommer ebm-papst att visa upp företagets lösningar för värmepumpar och uppvärmningsapplikationer.

Mostra Convegno är en viktig mässa för både installations- och tillverkningsföretag. Det är här många företag skaffar sig en bild av den senaste teknikutvecklingen för att kunna ligga i framkanten när det gäller att skapa intressanta kunderbjudanden, och utveckla nya produkter. För tillverkande företag är det idag viktigt att så snabbt och effektivt som möjligt erhålla CE-märkning. Att ebm-papst fläktar uppfyller och även överträffar de krav som ställs i ErP-direktiven är därför en trygghet och något som bidrar till att skynda på arbetet med CE-märkning.

Premiärvisning av den nya axialfläkten AxiEco Protect
Ett exempel på en nyhet som ebm-papst presenterar på Mostra Convegno är axialfläkten AxiEco Protect. Fläkten premiärvisas under mässan och detta är starten på en ny fläktserie som...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Tipsa en kollega

0.046