23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ebm-papst EC-fläktar i kompakta högeffektugnar

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Hungriga kunder på bl a bensinstationer vill ha varm och god mat snabbt.

På bensinstationer, stormarknader och många andra platser blir det allt vanligare att det serveras varma rätter. Till skillnad mot restaurangbesök vill hungriga kunder ha sina varma mellanmål snabbt. Det ställer krav både på högeffektugnar och att ugnarna är kompakta eftersom utrymmet på exempelvis bensinstationer är begränsat. ebm-papst har utvecklat en fläktlösning anpassad för denna typ av ugnar.

”Världen äter ut”. Så kan man kanske sammanfatta trenden att fler och fler människor inte lagar mellanmål och enklare rätter hemma utan äter på språng och helst på alla tider på dygnet. När bilen ska tankas och när det är dags att åka till stormarknaden för att handla är det många som passar på att ta något att äta. Två krav som då ställs är att maten serveras snabbt samtidigt som det ska smaka bra. Livsmedelsindustrin har reagerat snabbt på denna trend och tagit fram ett brett sortiment med frysta produkter som gör det möjligt att erbjuda en bred och snabbserverad meny även utan kock.

En förutsättning är dock att man har tillgång till lättanvända och högeffektiva ugnar. Dessa högeffekt-ugnar måste vara kompakta eftersom utrymmet ofta är begränsat, och dessutom ska de vara så snabba att tillagningen kan ske på bara en minut eller två. En anledning är att köerna bakom de som är hungriga annars skulle bli för långa. Idag finns dessa kompakta och högpresterande ugnar och EC-fläktar från ebm-papst har en viktig funktion i flera av de ugnsmodeller som utvecklats de senaste åren...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Tipsa en kollega

0.064