23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Welser Profiler - Ledande leverantör av komplexa profiler

Förfallodatum
den 1 februari 2025
Skick
Ny
Tillverkare
welser

Med produktionsanläggningar i Österrike, Tyskland och USA, samt kontor över hela världen, säkerställer Welser Profil sömlös samverkan med kunder globalt. Vårt team, som talar olika språk, strävar efter att förstå och tillgodose varje kunds unika behov.

På Welser Profile tillverkar vi inte bara profiler; vi skapar skräddarsydda lösningar genom kallrullformning. Med över 90 kallrullformningslinjer, kan vi producera profiler från 0,3 mm till 8,2 mm tjocklek och erbjuda mångsidighet i stålmaterial, korrosionsbeständiga material och även aluminium eller koppar.

Welser Profil åtar sig en hållbar framtid. När vi närmar oss Europeiska kommissionens mål om nollutsläpp år 2050 har vi implementerat miljövänliga åtgärder som elektriskt drivna tåg, solpaneler och vindkraftverk. År 2024 siktar vi på att uppnå koldioxidneutralitet i Österrike, och utöka detta till Tyskland år 2026.

Från förstansning till prägling av logotyper, ursågning och högfrekvenssvetsning är våra kallrullformningslinjer ett vittnesbörd om innovation. Vår forsknings- och utvecklingsavdelning, utrustad med FEM-simuleringar, säkerställer precision och effektivitet, vilket minskar risken för fel i produktionen.

Oavsett om du söker precision, anpassning eller hållbarhet är Welser Profil din pålitliga partner. Låt oss tillsammans påbörja en resa av innovation!

Besök vår webbplats: www.welser.com 

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Stål, Miljö

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.078