23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Starka och hållbara – Welser Profiler levererar stålprofiler för mångsidiga hyllapplikationer

Förfallodatum
den 3 januari 2025
Skick
Ny
Tillverkare
Welser

Välkommen till en värld av högkvalitativa stålprofiler skapade av Welser Profiler! Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för olika branscher, vår bedrift ligger i tillverkningen av stålprofiler som är perfekta för olika hyllapplikationer.

Våra stålprofiler är tillverkade med en betoning på hållbarhet och lång livslängd. Materialvalen vi använder, inklusive rostfritt stål, garanterar att våra profiler kan stå emot kraven från butiksmiljöer och hålla sig i toppskick under lång tid. Det innebär att dina hyllor inte bara kommer att vara funktionella utan också behålla sin estetiska appell över tid.

Oavsett om det är i en livsmedelsbutik, delikatessaffär eller specialiserad matbutik, är rätt hyllsystem avgörande för att skapa ordning och översikt. Våra stålprofiler erbjuder flexibilitet i design och konstruktion, vilket möjliggör skapandet av anpassade hyllsystem som passar perfekt för dina specifika kund behov. 

Här är en snabb överblick av Welser idag, Europas främsta tillverkare av rullformade specialprofiler:

Welser Profiler står i spetsen som Europas främsta tillverkare av rullformade specialprofiler. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Teknologiskt avancerad produktion:

  • Med över 90 rullformningslinjer och upp till 60 omformningssteg, integrerar vi automation i varje steg av vår produktionsprocess. Detta placerar oss i teknologisk framkant och möjliggör tillverkning av profiler i stål, rostfritt stål och andra metaller.
  • Vår personalstyrka på över 2 400 kompetenta medarbetare arbetar med material som har godstjocklek från 0,3 till 8,2 mm och plåtbredder upp till 1 000 mm. Våra profiler kan vara upp till imponerande 27 meter långa.
  • Med produktion på fyra strategiska platser i Europa och Nordamerika säkerställer vi effektivitet och närhet till våra kunder.
  • Vi erbjuder en omfattande palett av produktionstekniker, inklusive induktionssvetsning, lasersvetsning, stansning, bockning, prägling och mycket mer.Vår interna verktygstillverkning och -konstruktion möjliggör kortare ledtider och skräddarsydda lösningar för våra kunder.
  • Vi är kända för våra innovativa profillösningar, såsom riktad tjockleksreducering och integrerade muttrar, som ökar funktionaliteten och prestandan hos våra profiler.
  • Våra automatiserade processer ger snabba och effektiva lösningar för monterade enheter, vilket underlättar och accelererar dina projekt.


Welser Profiler är stolta över vår historia av teknologiskt framstående produktion och vårt åtagande att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss för att utforska hur vi kan stärka din verksamhet med våra skräddarsydda rullformade specialprofiler.

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Hållbarhet

 
 
 

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047