23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Specialprofiler i höghållfast förzinkat stål

Förfallodatum
den 2 november 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Welser

Oavsett om du arbetar inom byggindustrin, fordonssektorn eller någon annan bransch som kräver specialprofiler, är Welser Profile din pålitliga partner.

Är du i behov av stålprofiler av högsta kvalitet, tillverkade med omsorg för miljön och anpassade efter dina exakta behov?  Vi är din pålitliga partner för skräddarsydda lösningar, oavsett om du behöver profiler i höghållfast förzinkat stål eller andra material.

Miljön ligger oss varmt om hjärtat, och vi gör vårt bästa för att minska vår klimatpåverkan. Det är därför vi väljer att använda tåg både för att transportera vårt stål in till fabriken och för att effektivt leverera färdiga profiler ut från fabriken. På så sätt är vi med och bidrar till en hållbar framtid.

Precision och mångsidighet: Vi kan pressa plåt i tjocklekar från 0,3 mm till 8,2 mm och skapa profiler i önskad form och storlek. Våra avancerade produktionsprocesser garanterar hög precision och kvalitet i varje profil vi tillverkar. Oavsett om du behöver små profiler eller långa profiler upp till 27 meter, kan vi möta dina behov.

Lita på Welser för dina stålprofilbehov och upptäck skillnaden med vår engagemang för kvalitet, precision och hållbarhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt, och låt oss tillsammans skapa framtidens lösningar i stål!

Här är en översikt av Welser Profile idag:

Över 90 rullformningslinjer med upp till 60 omformningssteg
En produktionsanläggning, automatisering och forskning i absolut framkant
Kapacitet för godstjocklek från 0,3 till 8,2 mm och plåtbreddar upp till 1,000 mm
Möjlighet att producera profiler med längder upp till 27 meter
Kompetens inom rullformning av stål, rostfritt stål och andra metaller
Vårt produktionsutbud inkluderar induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling, med mera. För mer information, se vår Welser-broschyr.
Vi erbjuder även intern produktion av verktyg och konstruktion, vilket möjliggör snabbare ledtider och skräddarsydda lösningar.
Tillverkning i Europa och Nordamerika
Vi specialiserar oss på innovativa profillösningar, såsom riktad tjockleksreducering och materialkompression.
Våra integrerade och automatiserade processer garanterar monterade enheter av högsta kvalitet
Certifierade enligt IATF 16949:2016
 
Welser Profile GmbH insåg tidigt potentialen på den nordiska marknaden och etablerade redan 1978 AB Welser Profiler. Under de senaste 40 åren har vi levererat över tusen individuella profiltvärsnitt och skräddarsydda lösningar till Sverige och andra nordiska länder. Vårt åtagande är att ständigt omvandla nya idéer till optimerade profillösningar!

 

Mer om rullformning här! 

www.welser.com

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Hållbarhet 

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047