23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Rostfria Stålprofiler - Vi formar stål till era unika behov.

Förfallodatum
den 23 oktober 2024
Skick
Ny

Rostfritt stål är en exceptionell metall som erbjuder enastående egenskaper som motståndskraft mot korrosion, hög hållbarhet och estetiskt tilltalande utseende. Det är perfekt för krävande miljöer och applikationer där styrka och kvalitet är av yttersta vikt.

Vi rullformar stål till era ändamål. 

Är ni på jakt efter en del till era projekt i rostfritt stål? Vi är era experter när det gäller att omvandla stålplåtar till skräddarsydda profiler. Oavsett vilken form eller specifikation ni behöver, är vårt mål att erbjuda er högkvalitativa stålprofiler som passar perfekt till era projekt. Vår expertis och erfarenhet inom att skapa avancerade profiler sätter oss i framkant på marknaden. 

Vi har produktion i Europa och numera i Nordamerika där vi kallrullformar stål av olika material och tjocklekar.  Ett effektivt sätt att framkalla profiler med minsta möjliga miljöpåverkan.  Från vårt huvudkontor i Österrike transporteras råvara in till produktionen med tåg. Elektriskt drivna truckar som laddas med solenergi från vårt eget tak lastar av stålet!
Vi är beslutsamma att konsekvent använda besparingsmöjligheter och driva övergången till förnybar energi helt och hållet. Vi har certifierade miljö- och energihanteringssystem enligt ISO 14001  och ISO 50001.

Kort sammanfattaning av Welser idag:

Över 90 rullformningslinjer med upp till 60 omformningssteg
Över 2.500 medarbetare
Produktion, automation och utveckling i absolut framkant
Godstjocklek 0,3 – 8,2 mm och en plåtbredd upp till 1.000 mm
Profillängd upp till 27 meter
Rullforming av stål, rostfritt stål samt andra metaller
Vår produktion kan bland annat erbjuda induktions- samt lasersvetsning, stansning, bockning, prägling, etc. Se Welser-broschyr för mer information.
Egen verktygstillverkning och –konstruktion möjliggör snabbare ledtider och skräddarsydda lösningar
Tillverkning på fyra orter i Europa och Nordamerika
Innovativa profillösningar som t ex riktad tjockleksreducering och materialkompression
Integrerade och automatiserade processer för monterade enhenter
IATF 16949:2016
Welser Profile GmbH insåg tidigt potentialen på den nordiska marknaden och etablerade redan 1978 AB Welser Profiler. Nu har vi i över 40 års tid levererat mer än tusen individuella profiltvärsnitt och skräddarsydda lösningar till Sverige och de andra nordiska länderna. Ständigt förverkligas nya idéer till optimerade profillösningar.

Oavsett om ni behöver komplexa geometrier eller standardprofiler, så hjälper vi er att förverkliga era projekt. Vårt mål är att erbjuda stålprofiler som är både högpresterande och miljövänliga!

Kontakta oss för mer information.

www.Welser.com

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Delar i stål, Miljö

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.033