23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Profiler till Byggindustrin

Förfallodatum
den 4 oktober 2024
Skick
Ny

Jobbar ni inom byggindustrin och är i behov av nya profiler?

Vi erbjuder specialanpassade profiler efter era önskemål, oavsett om ni behöver en profil till era ställningar, fönster, portar, dörrar, inomhuskonstruktion, solskydd, staket, lagerteknik, fasader eller andra ändamål. Ni kan vara säkra på att vi har kunskapen och kapaciteten att leverera den absolut bästa profilen. Med över 24 000 olika profiler som har tillverkats och distribuerats runt om i världen är vi självsäkra, erfarna och kostnadseffektiva.

Vi är experter inom rullformning (kallvalsning), och vi har varit engagerade i denna verksamhet sedan 1960-talet. Vi har sedan dess kontinuerligt utökat vår kapacitet och kunskap. Plåten formas vid rumstemperatur, vilket bevarar ursprungsmaterialets egenskaper i stor utsträckning. Tack vare rullformningsprocessen kan fördelarna med höghållfast stål kombineras med möjligheten att integrera funktioner som hål och hakar – allt inom en och samma kostnadseffektiva tillverkningsprocess. Vi kan rullforma lackerad och belagd plåt samt plåt med en skyddsfilm, vilket möjliggör tillverkning av profiler med känsliga ytor. Genom optimerad bandtjockleksteknik minskar vikten vid rullformningen, samtidigt som funktionaliteten och materialbesparingen ökar. Vi kan även tillverka slutna profiler genom att integrera svetsteknik i rullformningsprocessen. Vår produktionsutrustning möjliggör även tillverkning av flerkammarprofiler.

Rullformning kräver mer omfattande verktyg än exempelvis extrudering, vilket kan medföra högre initialkostnader. Hos Welser använder vi ett modulärt system med hundratusentals rullformningsverktyg på lager, vilket gör att vi kan hålla nere initialkostnaderna för verktygen.

Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitet och innovation. Våra profiler tillverkas med den senaste teknologin, och våra erfarna experter är redo att stödja dig i varje steg av ditt byggprojekt.

Besök www.Welser.com/se

Kontakta oss för mer information.

Sökord: Profiler, Rostfritt, Magnelis, Ställningar, Fönster, Portar, Dörrar, Inomhuskonstruktion, Solskydd, Staket, Lagerteknik, Fasader.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047