23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Rostfria stålprofiler

Förfallodatum
den 2 oktober 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Welser

Oavsett om du arbetar inom bygg, fordonsindustrin, arkitektur eller någon annan bransch, kan du lita på Welser för att leverera skräddarsydda profiler som möter dina exakta krav. Vi är din pålitliga partner när det kommer till profilering.

Expertis och Erfarenhet: Med mer än 60  års erfarenhet har vi byggt upp en omfattande expertis inom profilering.  Vårt team av specialister har kunskapen och färdigheterna för att möta de mest krävande behoven inom olika branscher. Idag har vi framkallt över 24 000 olika profiler världen över. 

Teknologisk Innovation: Vi investerar kontinuerligt i den senaste teknologin och produktionsmetoderna för att säkerställa att våra profiler är på högsta nivå när det gäller prestanda och kvalitet. Oavsett om du behöver komplexa former eller hög precision, kan vi leverera det.

Global Närvaro: Med en global närvaro kan vi betjäna kunder över hela världen. Oavsett var ditt projekt är lokaliserat kan vi tillhandahålla profiler som uppfyller internationella standarder och normer.

Kundfokus: Ditt projekt är vår prioritet. Vi samarbetar nära med dig för att förstå dina unika behov och mål. Vi designar profilen tillsammans med kunden. 

Hållbarhet: Vi tar vårt ansvar gentemot miljön på allvar. Våra profiler är tillverkade med hållbarhet i åtanke och är helt återvinningsbara.

Vi är stolta över att stödja olika branscher och projekt, och vårt mål är att vara din pålitliga partner genom hela processen.

Oavsett om ni behöver profiler för att förstärka strukturer, förbättra designen eller optimera prestanda är ni välkomna att kontakta oss för att diskutera era profilbehov och låt oss hjälpa er att ta ert projekt till nästa nivå.

www.Welser.com/se

Sökord: Magnelis, Profiler, Rostfritt, Fordon, Energi 

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047