23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Är du i behov av högkvalitativa metalldelar för ditt nästa projekt?

Förfallodatum
den 11 april 2025

Då är Welser Profiler det självklara valet för dig! Som Europas ledande tillverkare av rullformade specialprofiler erbjuder vi ett brett utbud av metallprofiler av högsta kvalitet.

Med över 90 rullformningslinjer och avancerad teknik kan vi tillverka profiler i stål, rostfritt stål och andra metaller med en imponerande noggrannhet och precision. Vår moderna produktionsanläggning möjliggör tillverkning av profiler med varierande godstjocklekar från 0,3 till 8,2 mm och en plåtbredd upp till 1 000 mm, vilket ger dig enastående flexibilitet för dina projekt.

Våra profiler kan skräddarsys efter dina exakta specifikationer och krav. Vi erbjuder även olika ytbehandlingar och bearbetningsalternativ för att möta dina behov. Oavsett om det är för bygg- och konstruktionsändamål, fordonsindustrin eller andra tillämpningar, så har vi lösningen för dig.

Vid Welser Profiler strävar vi efter att vara en förebild inom branschen när det gäller hållbar tillverkning och miljöansvar. Vi använder miljövänliga produktionsmetoder och investerar i gröna teknologier för att minska vår påverkan på miljön.

Upptäck varför Welser Profiler är det bästa valet för dina metallprofilsbehov. Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.

Besök vår hemsida på www.welser.com för att lära dig mer om våra tjänster.

Sökord: Metallprofiler, Stålprofiler, Rostfritt stål, Specialprofiler, Teknik, Hållbar tillverkning.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047