23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Service och reparation av verkstadspressar

Förfallodatum
den 28 december 2024

 OLSONS - Expertis inom Service och Reparation av Verkstadspressar

Sedan starten  1973 har OLSONS specialiserat sig på att erbjuda enastående service och reparationer av verkstadspressar. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa tjänster för excenterpressar, hydraulpressar och kompletta presslinjer, och vi har etablerat oss som branschledande experter.

OLSONS starka serviceorganisation utgör ryggraden i vårt företag, med lokal närvaro som ger oss möjlighet att vara snabbt till hands för våra kunder. Tillsammans med vår välutrustade bearbetningsverkstad skapar detta en stabil plattform för att uppfylla våra kunders krav på en problemfri produktion och snabb respons vid akuta servicebehov.

Vi planerar och utför Ert förebyggande underhåll, vi håller rätt på vilket FU som ska utföras, beredning av material och personal samt informerar Er i god tid för intern planering.

OLSONS erbjuder inte bara teknisk expertis utan levererar även kompletta rapporter och sammanställningar som kan användas som beslutsunderlag för er produktionsplanering och arbetsmiljöarbete. Dessutom ser vi till att ni alltid har rätt dokumentation för inspektioner av arbetsmiljön och håller er uppdaterade kring nya lagar och förordningar genom brev och utbildning. Vårt mål är att göra er arbetsmiljö säkrare och era produktioner mer effektiva genom våra specialiserade tjänster.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 22 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Tipsa en kollega

0.048