23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Stålprofiler i duplex med högsta måttnoggrannhet

Förfallodatum
den 19 september 2024

Duplexstålprofiler med högsta måttnoggrannhet använda som golvbalkar i låggolvspårvagnar.

 

Welserprofiler är med oss – från tidigt på morgonen till sent om natten, i vår närhet eller väldigt långt borta – och numera också från Lystrup ända till Aarhus.

Till alla dem som inte känner till Danmark så väl: Aarhus är Danmarks näststörsta stad. Lystrup är cirka en mil därifrån. Ett nät av räls förbinder dessa två städer och sedan en tid tillbaka är det låggolvspårvagnarna Tango med golvbalkar av Welserprofiler som rullar fram där.

Våra profiler är inte synliga för passagerarna. De finns till vänster och höger längs ner i spårvagnens golv. De har en längd på 6,5 meter bestående av duplexstål och svetsas ihop av flera enskilda plåtdelar. De är multifunktionella: tack vare hålning och urklinkning kan vatten rinna av och man har möjligheten att komplettera med ytterligare byggdelar.

Viktigt för våra kunder är profilernas ringa fjädring, då avslutning sker med hjälp av basplattor och avslutande tvärbalkar. En teknisk innovation för detta projekt var insatsen av lasertilläggssvetsning. Det ökar svetsfogarnas hållbarhet ytterligare. På detta sätt bidrar våra profiler till högre komfort inom spårvagnstrafiken.

Besök oss på www.Welser.com

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047