23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

SK Svejsemateriel ApS

I över 30 år har SK Svejsemateriel A/S servat järn- och metallindustrin med slitdelar för skärning och svetsning i både Skandinavien, Europa och delar av Asien. Vi är även kända för ett stort lager och därför snabba leveranser.

Vi samarbetar med några av de bästa europeiska och amerikanska leverantörerna inom de olika produktområdena och sätter kvalitet i första hand både i de produkter vi säljer samt i själva expeditionen och frakten.

Avsyrning
På SK Svejsemateriel är vi ensam distributör i Danmark av Weldbrush avsyrningsmaskiner, som används för rengöring av främst rostfritt stål efter svetsning. Maskinerna används vanligtvis av företag som verkar inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin.

Laser
Vi är återförsäljare och distributör av laseroptik från två av världens största tillverkare, II-VI och Ophir. Linser, speglar och reflektorer från dessa två leverantörer används i alla nya lasrar världen över.
Vårt sortiment består av laserslitdelar till mer än 22 olika system. Vi har alla primära slitdelar i vårt sortiment som inkluderar munstycken, hållare, keramiska delar, skyddskåpor och optik. Utöver det säljer vi även fiberlaserdelar såsom speglar, reflektorer och fiberlasermunstycken till: Bystronic, Prima, Salvagnini, Trumpf.

Plasma
Alla våra PLASMA-slitdelar är CNC-tillverkade, processkontrollerade och kvalitetstestade. Vårt program innehåller både original- och kopieringsslitdelar till över 32 av de mest populära systemen som: ATTC, Cebora, ESAB, Migatronic, Binzel, Hypertherm Powermax, Kemppi, Kjellberg, Komatsu, Thermal Dynamics etc.
Vi säljer även PLASMA brännarkroppar (Torch Body) med "livstidsgaranti" för följande Hypertherm-maskiner: HPR130xd, HPR260xd, HPR130, HPR260 och HT2000. Dessa kommer som ATTC-konverteringssatser med en högkvalitativ Torch Body. Med "livstidsgarantin" slipper du därför att behöva investera i ett nytt brännarhuvud igen och du slipper därför denna kostnad i ditt produktionsled i framtiden.

MIG / TIG
MIG delar av högsta kvalitet för över 20 olika maskiner. MIG svetsslangar för både vatten och luft/gaskylda. Dessutom är vi ensam återförsäljare och återförsäljare av kontaktmunstycken från den europeiska leverantören Finn-Tips. Vårt TIG-program innehåller de vanligaste slitdelarna för luft- och vattenkylda ficklampor, t.ex. packningar, klämbussningar, hus för klämhylsa, gaslinser, keramik, lavamunstycken och brännarhuvuden för: Migatronice, Binzel, ESAB, Kemppi och flera

Oxy-fuel/Flamskärning
Vi levererar helsmidda skärmunstycken/injekteringsmunstycken av högsta kvalitet för alla typer av luft och alla typer av skärbrännare för hand- eller maskinskärning. Det stora urvalet av skärmunstycken kommer att kunna lösa vilken skäruppgift som helst.

Gradning 
Vi säljer flera olika maskiner, både handhållna och större stationära maskiner, som finns att se på sk-svejs.dk

Slipning av material
Handhållna maskiner såväl som stationära maskiner. Vi säljer även många typer av fiberskivor, klaffskivor, slipband, skurskivor, slipband i alla storlekar och så vidare som även finns att se på sk-svejs.dk

Olika
Vi är även återförsäljare av Markal/Tempil metallmarkörer och temperaturstift från amerikanska LA-CO, som här 2017 förvärvade J.P. Nissen Markers. De populära Shurlite-gaständerna och stenarna, av hög kvalitet. Behöver du annat, ring eller skicka ett mail. Vi är kända för flexibilitet och hjälpsamhet!

 

SK Svejsemateriel ApS
Hørskætten 28
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK41842849

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.032