23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

ProfilGruppen Extrusions AB

ProfilGruppen Extrusions AB marknadsför, utvecklar och tillverkar kundanpassade profiler och komponenter i aluminium.

Aluminium är ett av världens förnämsta material, det har låg vikt, god styrka och bra hållfasthet. Dessutom har aluminium hög återvinningsfaktor vilket ger en låg miljöpåverkan.

ProfilGruppen Extrusions AB arbetar med lösningar inom följande branscher:

Fordon - Få branscher ställer så höga krav som fordonsindustrin. Vi medverkar till att utveckla nya metoder och tekniker samt förädla teori och kunskap. För att säkra kvaliteten pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete i bolaget och självklart är vi certifierade enligt IATF 16949.

Elektronik - Vi har utvecklat många lösningar där aluminiumets förmåga att leda värme och elektricitet tas tillvara i applikationer för telekom/elektronik/kraftindustrin. 

Interiör - Flexibiliteten och den tåliga ytan skapar stora möjligheter för designade konstruktioner av många slag. Ytbehandlat aluminium behöver minimalt med underhåll och behåller sin fräschör år efter år.

Industri & Bygg - Aluminium är starkt, formbart, tåligt och underhållsfritt, och därför mycket lämpligt som konstruktionsmaterial i många skilda sammanhang. Den extremt höga korrosionshärdigheten och förmågan att motstå väderpåverkan gör användningsområdena närmast obegränsade. Våra kundanpassade profiler används i allt från dörrar, fönster och balkonger till stegar, badrumsinredningar, patientlyftar och rullstolar.

Välkommen till ProfilGruppen!

ProfilGruppen Extrusions AB
Östra Industriområdet
364 31 Åseda
Sverige
VAT nummer: SE5562065119
450
ISO 14001, ISO 9001, IATF 16949:2016 Vienna
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.158