23948sdkhjf

Mekanotjänst Industrier förstärker sin kvalitetsfunktion

I februari förstärker Mekanotjänst Industrier sin organisation med en kvalitets- och miljöchef - Magnus Hillgren.
Magnus Hillgren börjar som kvalitets- och miljöchef. Han kommer främst att arbeta med förbättrings- och förändringsarbete, för att möta både dagens och morgondagens kundkrav och förväntningar.

Gedigen erfarenhet
Magnus Hillgren, 39, har sitt ursprung från Gävle, där han började sin karriär på Ericsson. Under åren har han byggt på sin tekniska grundutbildning med bland annat ledarskap, kvalitetsstyrning och projektledning. De senaste åren har han arbetat med såväl kvalitetsstyrning, produkt- och processkvalitet samt leverantörs- och verksamhetsutveckling med fokus på förbättrings- och förändringsarbete. Hillgren har samlat erfarenhet från flera stora företag, bland annat från Ericsson i Kista och Sony Ericsson i Lund och senast vid en liknande tjänst hos Siemens AB Building Technologies i Stockholm.

-Mina arbetsuppgifter hos Mekanotjänst Industrier kommer att ha fokus på den kund- och resultatinriktade verksamheten, där ständiga förbättringar är en naturlig del i det dagliga arbetet, berättar Magnus Hillgren i ett pressmeddelande.

- Med Magnus bakgrund och erfarenheter, från liknande roller inom en bransch där det ställs mycket höga kvalitetskrav, passar han väldigt bra in vårt företag. Magnus är anställd på Mekanotjänst Industrier och han kommer att jobba tillsammans med våra dotterbolags kvalitetsenheter. Med Magnus i teamet kommer vi att kunna öka takten och ambitionsnivån i vårt förbättrings- och förändringsarbete för att möta våra kunders framtida krav, säger Lennart Edling, VD och koncernchef Mekanotjänst Industrier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078